ZIGGO GAAT INTERNETSNELHEDEN VERHOGEN: MAAR NIET IN DE BUITENGEBIEDEN.

Geplaatst op: 07 september 2017

Veel klanten van kabelprovider Ziggo krijgen vanaf 2 oktober een hogere internetsnelheid.

Dat heeft het bedrijf op donderdag bekendgemaakt. De abonnementen binnen het Complete-pakket en het Max-abonnement worden in snelheid verhoogd. Complete-abonnementen met een snelheid van 150 Mbit per seconde worden verhoogd naar 200 Mbit, terwijl abonnementen met 200 Mbit naar 250 Mbit worden getild. De uploadsnelheid van de abonnementen wordt verhoogd naar respectievelijk 20 Mbit en 25 Mbit, 5 Mbit hoger dan nu het geval is.
De duurste optie krijgt een snelheid van 400 Mbit per seconde, in plaats van de huidige 300 Mbit. De uploadsnelheid binnen dit pakket wordt verhoogd naar 40 Mbit per seconde. Dat was eerst 30 Mbit.

De prijzen van de versnelde abonnementen blijven volgens het kabelbedrijf ongewijzigd. De prijs voor het Start-abonnement, dat niet in snelheid is verhoogd, is echter wel gestegen naar 43,50 euro per maand. Eerder kostte dit abonnement 39,95 euro per maand.

Buitengebied
Deze wijzigingen van Ziggo beperken zich helaas alleen tot de kernen van Nederland. Deze wijzigingen worden niet doorgevoerd in de buitengebieden en de kloof tussen de kernen en de buitengebieden wordt alsmaar groter. Schrijf u nu in voor snel internet in het buitengebied, zodat u niet achterblijft op de nieuwe ontwikkelingen.